DSpace
 

Meiji Repository >
020 紀要 = Bulletin >
310 大学院 = Graduate School >
経営学研究論集 >
第053号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10291/21278

Title: レストラン事業発展の特徴 -カザフスタンと日本の比較-
Other Titles: Characteristics of Restaurant Industry Development -A Comparison of Kazakhstan and Japan-
Authors: イドリッソバ,アイナッシュ
IDRISSOVA,Ainash
Shimei: 経営学研究論集
Volume: 53
Start page: 43
End page: 57
ISSN: 1340-9190
Issue Date: 11-Sep-2020
OPACbibid: http://opac.lib.meiji.ac.jp/webopac/ctlsrh.do?listcnt=5&maxcnt=100&bibid=SB00014489
URI: http://hdl.handle.net/10291/21278
Appears in Collections:第053号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
keieigakuronshu_53_43.pdf839.62 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2006 MIT and Hewlett-Packard - Feedback   Meiji Repositoryに関するお問い合わせは rep@lib.meiji.ac.jp まで